Code School

#SuperCoders

Atelier de coding în Scratch pentru copii de la 9 la 13 ani

Locație: Universitatea Ion Creangă (Str. Ion Creangă 1, Chișinău)

Start: În curând

Durată curs: 4 ore (10:00 – 14:00)

Nivel: Începător

Limbă: Română

Preț: Gratuit

supercoders1

Ce înseamnă #SuperCoders?

#SuperCoders este un atelier de coding inovator și captivant pentru copii, ce contribuie la educația digitală a tinerei generații prin inițierea în coding și promovarea unui mod sigur, eficient şi responsabil de utilizare a timpului petrecut în faţa calculatorului. La #SuperCoders, programarea se transformă într-o adevărată aventură digitală, în care copiii crează jocuri şi animații scurte, asamblează segmente logice și „dau viață” personajelor.  În cadrul atelierului, copiii învață conceptele de bază ale programării în Scratch, tehnica drag&drop şi dezvoltă jocuri şi animaţii.

Pentru cine este atelierul?

Atelierul este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 13 ani din municipiul Chișinău și suburbiile acestuia, cei care doresc să-și dezvolte abilitățile digitale într-un mod distractiv și educațional.

Cum se fac înscrierile la #SuperCoders?

Pentru a înscrie copilul în proiect, până pe 9 iulie – data limită de aplicare, unul din părinți va completa formularul de participare. Locurile sunt limitate iar înscrierile se vor face după principiul primul venit – primul servit. Pentru participare în program, vor fi selectați primii 50 de copii înscriși.

Agenda

Pentru a participa la atelier trebuie să:

  • Cunoști limba română
  • Poți fi prezent/ă la cele 4 ore de atelier
  • Deții un laptop personal

 

*În cazul în care nu deții un laptop personal, indică pe formularul de înregistrare.  Numărul de laptop-uri disponibile la Orange Digital Center este limitat!

*Parinții sunt responsabili de aducerea-preluarea copilului/-ilor la atelier!

Ești interesat să explorezi pasiunile și talentele proprii?

supercoders2

Parteneri

Fondatori
Parteneri strategici
Implementatori