Orange Fab

Connector

Pentru #idei, #oportunități, #studenți

Comunitate pentru conexiuni

Perioada: Februarie - Noiembrie

Locație: Offline, Orange Digital Center, Chișinău

Ambasadori Connector

Cine poate participa?

Evenimente de comunitate

Creează produse pentru clienții tăi prin Design Thinking

Ești pregătit(ă) să explorezi cum gândirea creativă transformă lumea? Te invităm la o nouă sesiune de Connector pentru a descoperi cum Design Thinking te ajută să creezi produse inovatoare pentru clienții tăi.

Invitații evenimentului:

  • Andrei Valcov, expert în UX/UI, pasionat de inovație și sustenabilitate;
  • Mariana Gurghiș, specialistă în strategii educaționale și human-centred design;
  • Mihai Avram, antreprenor și vizionar în utilizarea datelor pentru decizii strategice.

Vino pe 17 mai la Orange Digital Center, descoperă ce este Design Thinking, află informații valoroase pentru proiectele tale și devino parte a comunității „Connector”, un catalizator al învățării pentru viitor.

Strategii de Branding Personal

Ai întâmpinat problema în a te remarca într-un mediu profesional aglomerat? Pe 2 aprilie ai posibilitatea să descoperi strategii de branding personal, alături de Vicky Ulinici și comunitatea #Connector.

 

Vicky Ulinici este specialist  în resurse umane cu o experiență de 10 ani, profesionistă pe Employer Branding și Employee Experience. De asemenea, timp de 3 ani a creat conținut educațional, ulterior a adunat o comunitate de peste 75.000 urmăritori. 

Ține timpul sub control

Nu reușești să faci tot ce ți-ai pus în plan? Îți este dificil să gestionezi timpul corect?

Te invităm să investești 2 ore, în care alături de Connector vei învăța tehnici și strategii ca să ții timpul sub control, să-ți faci o agendă și să ții cont de ea.

Invitatul special este Doru Curoșu, un tânăr nebun în felul său, unul dintre cei mai buni traineri din Moldova, antreprenor și părinte. El este primul și unicul moldovean inclus în Forbes top 30 cei mai influenți tineri din Europa.

De ce Connector?

Învățare pentru viitor

Connector este un mediu sigur de învățare unde explorăm cele mai noi profesii și abilități, astfel încât toți, de la mic la mare, să dezvolte competențe pentru viitor.

Comunitate și conexiuni

Construiește relații valoroase de colaborare cu oameni din diferite domenii dar cu aceleași valori de învățare pentru viitor.

Oportunități de valoare

Aici vei găsi oportunități pentru învățare, job, carieră, evenimente și creștere personală și profesională.

Evenimente de comunitate 2023

Insomnia Digitală. Tehnici pentru a îmbunătăți calitatea odihnei tale.

Într-o lume în care tehnologia a devenit parte a vieții noastre, este tot mai des întâlnit să avem dificultăți în a ne regla somnul.

Înscrie-te pentru 2 ore practice în care o să descoperi cum tehnologia ne afectează somnul și ce putem face pentru a a-ți recăpăta liniștea nopților împreună cu Adrian Lupușor, asistent universitar la Catedra de fiziologie a omului și biofizică a USMF „Nicolae Testemițanu”, medic neurolog la Centrul de somnologie și colaborator științific la Laboratorul de neurologie funcțională din cadrul Institutului de Neurologie și Neurochirurgie „Diomid Gherman”, precum și secretarul Societății de Medicina Somnului din Republica Moldova.

Descoperă tehnici și strategii în public speaking.
Cum să-ți gestionezi emoțiile.

Îți este frică să vorbești în public? Pe 31 octombrie ai ocazia să treci peste ea.

Vino la al doilea eveniment al comunității Connector și în 2 ore descoperă tehnici și strategii în public speaking, învață cum să-ți gestionezi eficient emoțiile și creează conexiuni valoroase.

Invitatul special, Ilie Dercaci este co-fondator Professional Speaker și Trainer cu o experiență de 15 ani în public speaking și vânzări. Este certificat L.A.B. Profile International și acreditat SELLification.

AI și ChatGPT pe înțelesul tău

Te așteaptă o seară de networking și conexiuni alături de oameni faini din comunitate. Vei fi primul care va descoperi ce este Connector, cine sunt ambasadorii și ce oportunități te așteaptă.

Și asta nu e tot. La eveniment, Marius Manolachi, AI Enthusiast, te va ghida într-un training hands-on despre cum poți integra AI și ChatGPT în viața ta. 

Vei avea parte de 1.5 ore de practică și informații relevante, pe care le poți aplica imediat în acea seară, fie că este vorba de teme de la universitate, un task la job sau conținut de la eveniment.

Ești gata să fii parte din viitor? 

Parteneri

Fondatori
Parteneri strategici
Implementator

Conectează-te la viitor. Fii parte din comunitatea Connector