De la idee la afacere globală în doar 3 luni. Înscrie-te la primul accelerator de startup-uri tech la Orange Digital Center – Upcelerator 2024, implementat de Dreamups

Upcelerator este un accelerator internațional online, care adună fondatori tech din întreaga lume, fiecare cu o idee de startup și dorința de a crea ceva remarcabil. De la tineri antreprenori până la inovatori creativi, programul este destinat celor care visează să schimbe lumea prin antreprenoriat tech.

Ediția a 5-a a Upcelerator, implementată de Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat Dreamups în cadrul unui parteneriat cu hub-ul de învățare pentru viitor Orange Digital Center, reprezintă un pas evolutiv și strategic pentru absolvenții programelor anterioare, cum ar fi Antreprenoriatul de la Zero și Business Campus. După ce au pus bazele antreprenoriatului și inovației, Upcelerator 2024 vine ca o continuare logică, oferind participanților oportunitatea de a-și duce ideile și proiectele la nivelul următor.

Acest program, structurat pe o durată de 3 luni pregătește  tinerii antreprenori pentru lansarea pe piață. Upcelerator este acceleratorul ideal pentru cei care sunt gata să-și transforme conceptele tehnologice și inovatoare în realități tangibile.
În plus, participarea este gratuită, eliminând barierele financiare și oferind mai multor antreprenori tech talentați oportunitatea de a inova.

Pe parcursul celor de 3 luni de program, participanții vor:

 1. trece printr-un proces intensiv de dezvoltare și vor avea acces la o serie de module educaționale pentru a crea afacerea;
 2. fi mentorați de peste 30 de experți internaționali;
 3. avea oportunitatea de a colabora cu alți fondatori din program.

În programul Upcelerator, fondatorii vor lucra la ideile lor inițiale de startup pentru a le transforma într-un produs minim viabil (MVP) și vor fi pregătiți să se lanseze pe piață și pentru scalare la nivel global. 

Beneficiile programului:

 1. Interacțiune cu peste 30 mentori internaționali și o comunitate antreprenorială globală.
 2. Acces la toate resursele personalizate pe platforma de e-learning UpFactory.
 3. Câte o sesiune live online pe săptămână, activități hibride și feedback de la experți.
 4. Interacțiune și colaborare cu alți fondatori din Upcelerator 2024.
 5. Interacțiune directă cu echipa Mozaic, care va monitoriza progresul participanților, asigurându-se că ideea și produsele tech sunt viabile și atractive pentru investiții.
 6. Posibilitatea de a obține o investiție de 25.000 de euro de la comunitatea de investitori Mozaic la sfârșitul programului, pentru startup-ul care se va califica, oferind un impuls semnificativ pentru afacere.
 7. Resurse și framework-uri necesare pentru a transforma o idee tech într-un produs minim viabil.

Upcelerator 2024 este un accelerator internațional, de 3 luni, ce va avea loc în perioada martie – mai, în limba engleză.

În Upcelerator 2024 pot participa:

 • Antreprenori cu idei de afaceri – Ideal pentru cei care au idei de startup inovatoare și caută modalități de a le testa și implementa în realitate.
 • Experți în domenii specializate – Dacă ai cunoștințe aprofundate într-un anumit domeniu și vrei să le transformi într-o afacere, acest program este pentru tine.
 • Fondatori de start-up-uri în faza incipientă – Potrivit pentru cei care au un start-up la început de cale în și necesită îndrumare pentru dezvoltarea și scalarea acestuia.
 • Tech entuziaști – Programul este potrivit pentru adulți și tineri deschiși să creeze soluții software, dornici să învețe și să inoveze în lumea startup-urilor.

Criteriile de eligibilitate:

 • Indiferent dacă aplicanții participă individual sau în cadrul unei echipe, este crucial să dețină o idee de afacere în domeniul tehnologiei.
 • Programul se desfășoară integral online, permițând participarea din orice locație, fie că este vorba de Moldova, diaspora moldovenească sau orice alt colț al lumii.
 • Este necesar ca participanții să dețină competențe de limba engleză la nivelul B2, deoarece programul și interacțiunile cu speakerii internaționali și ceilalți participanți vor avea loc în engleză.
 • Participanții trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 25 și 45 de ani.

Taxa de participare în mod normal este de €499 per echipă, însă ediția Upcelerator 2024 e absolut gratuită

Înscrierile pentru participanți sunt deschise până pe 1 martie 2024, inclusiv, și se realizează prin completarea formularului disponibil online. Pentru informații suplimentare și acces la formularul de înscriere, vă invităm să vizitați website-ul nostru.

Nu lăsa neîncrederea să te oprească. Dacă ai îndoieli privind eligibilitatea ta pentru Upcelerator 2024, te încurajăm să aplici oricum. Echipa noastră va evalua fiecare aplicare cu atenție, asigurându-se că fiecare potențial este explorat. Selecția se face pe principiul „primul venit – primul servit” și pe baza calității formularului de înscriere.

Upcelerator este un accelerator pentru startup-uri în faza incipientă, organizat într-o ediție specială de către Dreamups și Orange Digital Center, susținut prin Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, co-finanțat de CEI, dar și susținut de comunitatea de investitori „Mozaic”.

Distribuie articolul