Înscrie-te la cursul gratuit Quality Assurance #manual.Învață să asiguri calitatea în lumea IT cu Orange Digital Center

Hubul de învățare pentru viitor Orange Digital Center aduce lumea IT mai aproape de tine. Cursul gratuit Quality Assurance #manual adună oamenii pasionați de tehnologie și facilitează procesul de învățare și construire a carierei în domeniul IT.

Pe parcursul a 27 de lecții offline, mentorul Alexandru Andronovici, Senior Quality Assurance Engineer la FusionWorks, va ajuta 40 de participanți și participante să dezvolte abilități esențiale pentru a deveni testeri manuali. Cursul va aborda următoarele subiecte:

  1. Principii de bază și importanța testării software 
  2. Tehnici pentru asigurarea calității și funcționalității interfețelor web 
  3. Validarea interacțiunii între aplicații și servicii prin intermediul API-urilor 

Absolvenții și absolventele ediției 2023 a cursului Quality Assurance

Beneficiile cursului Quality Assurance #manual: 

  1. Program educațional offline, gratuit și accesibil pentru orice nivel de experiență
  2. Mentorat și posibilitatea de a adresa întrebări live expertului
  3. Networking și conectare cu profesioniști(e) din diverse domenii și de ce nu, cu viitori colegi(e), și acces la rețeaua de alumni a Orange Digital Center
  4. Cei mai buni 5 absolvenți vor obține acces gratuit la certificarea ISTQB 
  5. Certificat de absolvire a cursului care poate fi inclus în CV

Mihaela Bahrim, absolventa ediției 2023 și una din câștigătoarele accesului la certificarea ISTQB

Quality Assurance #manual se va desfășura offline în perioada 8 iunie – 14 septembrie, în fiecare sâmbătă între 14:00 – 18:30, în cadrul hub-ului de învățare pentru viitor Orange Digital Center (str. Ion Creangă 1, în incinta Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău). Programul este gratuit și va fi predat în limba română.

Cine poate participa?

  • Liceeni și liceene care doresc să-și testeze interesul și aptitudinile pentru o carieră în domeniul IT
  • Studenți și studente care vor să se reprofileze sau să exploreze un domeniu diferit față de cel pe care îl studiază
  • Profesioniști(e) din orice alt domeniu, interesați(e) să se reprofileze în IT și să își dezvolte abilitățile tehnologice

Înscrierile la curs pot fi făcute prin completarea formularului de înscriere până pe 31 mai, ora 23:59. Selecția participanților se va face în baza principiului „primul venit – primul servit” și în baza rezultatelor unui test dedicat.

Programul de învățare Quality Assurance #manual este lansat de Fundația Orange și este realizat în parteneriat cu Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat Dreamups, sub umbrela Orange Digital Center.

Orange Digital Center este o inițiativă socială a Grupului Orange și este implementat în Republica Moldova de Fundația Orange, în parteneriat cu Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” și proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.

Distribuie articolul