Înscrie-te la cursul gratuit Front-End Developer de la Orange Digital Center și învață azi cum să construiești webul viitorului

Orange Digital Center le oferă entuziaștilor de tehnologie șansa să exploreze noi orizonturi în domeniul IT și lansează înscrierile la cursul Front-End Developer, care se va desfășura în perioada 3 iunie – 4 octombrie 2024.

Programul de învățare Front-End Developer este destinat tuturor persoanelor interesate de tehnologie și dornice să învețe cum să creeze pagini web, indiferent de nivelul de cunoștințe IT pe care le au. Participanții vor învăța să utilizeze HTML, CSS și JavaScript pentru a construi platforme web și se vor pregăti pentru o carieră în domeniul tech. 


Cu Orange Digital Center explorezi potențialul tehnologiei și îți dezvolți abilități pentru viitor 

Cursul Front-End Developer își propune să ofere cunoștințe fundamentale pentru dezvoltarea aplicațiilor web, pe parcursul a 54 de sesiuni offline, ținute de un mentor experimentat. Participanții vor obține competențe și abilități cheie pentru a urma o carieră în acest domeniu. Subiectele incluse în program sunt:

  • Fundamentele limbajelor de marcare și stilizare HTML și CSS
  • JavaScript și manipularea DOM-ului
  • Framework-uri și biblioteci în programarea orientată pe obiecte
  • Inițierea în profesie, cum să gândești ca un dezvoltator web

Cursul Front-End Developer va avea loc în format offline, în perioada 3 iunie – 4 octombrie 2024 și se va desfășura în cadrul hub-ului de învățare Orange Digital Center (str. Ion Creangă 1). Programul este gratuit și va fi predat în limba română.

Absolvenții și absolventele cursului Front-End Developer, ediția 2023

La finalul cursului, participanții și participantele vor obține un certificat de absolvire și anexa cu subiectele studiate, care pot fi atașate la CV, ca suport în timpul proceselor de angajare.

Cine poate participa?

  • Studenții și studentele interesați(te) de o carieră în dezvoltarea web
  • Profesioniști(e) în căutarea unei schimbări de carieră și dornici(e) de o reprofilare în IT
  • Persoanele pasionate de tehnologie, care doresc să își dezvolte abilități de creare a interfețelor web
  • Freelanceri și antreprenori(oare) dornici(e) să își extindă expertiza în dezvoltarea front-end
  • Orice persoană interesată să afle mai multe despre tehnologiile web și să își îmbunătățească abilitățile practice în acest domeniu

Înscrierile la curs pot fi făcute prin completarea formularului de înscriere până pe 31 mai, ora 23:59. Selecția participanților se va face în baza principiului „primul venit – primul servit” și a rezultatelor unui test dedicat.

Cursul Front-End Developer este lansat de Fundația Orange și este realizat în parteneriat cu Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat Dreamups, sub umbrela Orange Digital Center.

Orange Digital Center este o inițiativă socială a Grupului Orange și este implementat în Republica Moldova de Fundația Orange, în parteneriat cu Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” și proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.

Distribuie articolul